Verzenden

De boekjes worden binnen drie dagen na ontvangst van uw bestelling verzonden, via PostNL. Zo mogelijk via brievenbuspost (enkel exemplaar), anders via de pakketpost. All-Reptile informeert u in het laatste geval over het track-and-tracenummer van PostNL.
All-Reptile neemt de uiterste zorgvuldigheid in acht bij de verzending, maar kan nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor bezorgfouten van of beschadiging door PostNL.
Het is mogelijk om de boeken naar een ander adres te versturen.

Retouren

De boeken zijn nieuw en bevinden zich in uitstekende staat. Retourzendingen zijn mogelijk binnen 5 dagen na ontvangst, maar alleen op kosten van de klant. Indien de boeken onbeschadigd, dus in uitstekende staat door All-Reptile worden ontvangen is restitutie mogelijk. Bij beschadiging door lezen of kopiƫren wordt geen restitutie verleend.

Klachten

We hopen natuurlijk altijd op tevreden klanten en doen daar ook ons best voor. Maar mocht u een klacht hebben, aarzelt u dan niet om contact op te nemen (info@all-reptile.nl of via het contactformulier) en vermeldt svp uw telefoonnummer.